top of page
Animales, alles voor uw papegaai
logo.png
Animales

Online shoppen bij Animales

Raadpleeg het online aanbod van Animales.

Anti morsbak papegaai

A62011
€59.90
Op voorraad
1
Productgegevens

De Less Mess Feeder - Schoon en efficiënt

Maak een einde aan vervelende voedselchaos en vervelende schoonmaak! De Less Mess Feeder is de oplossing waar u altijd al naar op zoek was om het voeren van uw vogels schoon en gemakkelijk te maken als nooit tevoren.
Onze Less Mess Feeder is een ruim voerstation van acryl dat aan de buitenkant van de kooideur wordt gehangen. Zo blijft je ruimte schoon en opgeruimd terwijl je gevederde vrienden in alle rust kunnen dineren.
Met een afmeting van ca. 25 x 21 x 25 cm biedt dit voerstation voldoende ruimte om het voer veilig en overzichtelijk op te bergen. Geen lelijke morsen meer op de vloer die vervelend moet worden schoongemaakt.
Onze feeder is gemaakt van hoogwaardig acryl, is duurzaam en zorgt voor jarenlange betrouwbaarheid en tevredenheid. Het heldere acrylmateriaal past naadloos in de inrichting van je vogelhuisje en stelt je in staat om op elk moment naar je gevederde vrienden te kijken.
De Less Mess Feeder is eenvoudig te vullen, waardoor u tijd bespaart en uw vogels altijd van vers voer voorziet. Met de Less Mess Feeder behoren etensresten op de grond tot het verleden. Geniet van schoon en gemakkelijk voeren voor uw vogels en maak uw leven gemakkelijker.
Bewaar dit product voor later

NOG VRAGEN? 

Neem dan zeker contact met ons op; we helpen u graag.
bottom of page