top of page
Animales, alles voor uw papegaai
logo.png
Animales

Online shoppen bij Animales

Raadpleeg het online aanbod van Animales.

Acryl Activity Food Box voor Papegaaien

A62734
€39.90
Op voorraad
1
Productgegevens

Acryl Activity Food Box voor papegaaien - "4-Box Futtomat": De innovatieve manier om uw gevederde vrienden een uitdagende voeding te bieden!

Heb je ooit gezien hoe dieren in dierentuinen hun voedsel zoeken in takken, zakken of emmers en zich zo spelenderwijs bezighouden? Deze methode bevordert niet alleen fysieke activiteit, maar ook de mentale stimulatie van onze gevederde vrienden. En nu kunt u thuis genieten van deze spannende voedingsmethode voor uw papegaaien, dankzij de "4-Box Futtomat" van acryl!
Onze "4-Box Futtomat" brengt een revolutie teweeg in de manier waarop je je gevederde huisgenoten voedt. Met een afmeting van ca. 15 x 8 x 15 cm is hij compact maar uiterst effectief. De vier lades bieden voldoende ruimte voor verschillende lekkernijen en laten je vogels spelenderwijs hun voedsel zoeken en uitwerken.
Het installeren van de futtomaat aan de kooiwand is kinderspel en veilig. Je hoeft niet bang te zijn dat de lades eruit vallen, want ons ontwerp zorgt ervoor dat alles op zijn plaats blijft. Je gevederde vrienden zullen urenlang plezier en uitdagingen beleven terwijl ze hun intelligentie en behendigheid gebruiken om aan hun eten te komen.
De "4-Box Futtomat" is niet alleen een innovatieve manier om uw vogels te voeren, maar ook een geweldige manier om hun mentale vermogens te voeden. Geef je gevederde huisgenoten de kans om zichzelf bezig en uitdagend te houden door vandaag nog de "4-Box Futtomat" in je vogelkooi op te nemen.
Geschikt voor Afrikaanse grijze papegaaien, ara's, kaketoes, amazones, edelpapegaaien en alle andere middelgrote tot grote papegaaiensoorten
Grootte:
ca. 15 x 8 x 15 cm
Bewaar dit product voor later

NOG VRAGEN? 

Neem dan zeker contact met ons op; we helpen u graag.
bottom of page